torsdag 20 november 2014

Vintersäsongen ger oss tid att drömma

Det är nu när hojen stallats in det är dags att börja fundera över reser resmål och äventyr nästa säsong. Det är nu det roliga börjar. En analys av den gångna säsongen är en bra start inför planeringen av nästa.

Än finns det många vägar att åka och platser att besöka. Det behöver inte alltid vara långturer till avlägsna platser för att hojåkning skall bli spännande och trevligt. Den stora åkupplevelsen kan infinna sig runt husknuten. För folk som inte kör själva brukar jag beskriv mc-åkning som meditstivt. Ett sätt att ladda batterierna och samla kraft.

Om detta kraftsamlande sker på långtur eller hemmavid är av underordnad betydelse. Åter till planerandet. För många är just förberedelserna och planeringen av kommande hojturer lika viktiga som hojturen i sig. Det kan ge nästan lika mycket tillfredställelse som turen i sig. Känslan när man likt Sikkan i Jönsonligan kan säga.
- Jag har en plan tajmad och klar in i minsta detalj. Då vet man att nästa säsong inte är så avlägsen som man först kan tro.

Den finns där på andra sidan vintern och vi är snart där. Nu finns det dessutom möjlighet att vinna en drömresa på hoj till ett värde av 75 000kr Det är tidningen Allt om MC som utlyst denna. Tidningen söker Sveriges största hojnörd eller "Sveriges mest intresserade person" Du som verkligen brinner för ditt mc intresse som de själva så fint uttrycker det.

Mer information om tävligen hittar du här.  http://www.alltommc.se/news.php?id=2960 Det är bara att börja spåna och lägga ut texten. Kanske blir det just du som kammar hem 75 000kr till nästa säsongs drömresa. Lycka till.

Ha en trevlig helg och Gasa Lugnt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar