onsdag 8 januari 2014

Nu va det slut på sötebrödsdagarna

Nu är Jul och Nyårshelgerna till ända och det är dags att komma tillbaka på banan igen. Det var en något chockartad upplevelse då väckarklockan ringde i morse och det var dags att gå till jobbet igen.

Helgerna och ledigheten har förflutit tillsammans med vänner och familj. Jag har tagit det lugnt och inte varit vare sig särskilt aktiv eller praktiskt med undantag för ett par vändor till soptippen och en rejäl uppröjning i tvättstugan. Det har också varit skönt att lägga bloggandet åt sidan en stund och istället försöka hitta lite nya idéer och infallsvinklar inför vårens kommande inlägg. Det finns ännu mycket att skriva om, många vägar att åka, människor att träffa och platser att besöka. Sedan är det ju det där med nyårslöften. Precis som alla andra lovar jag mig själv bot och bättring på alla vis. Särskilt när det gäller mat och vällevnad. Det är inte så att jag på något vis är intresserad av att späka mig och leva som en asket, men 10kg lättare inför hojsäsongen vore inte fel.

Det är inte vare sig roligt eller bra för självkänslan när man på vårkanten skall dra på sig skinnbrallorna och man känner sig som en nystoppad Brathwurst när man väl lyckats att knäppa knappen.  Nu måste det bli en ändring! Låter det bekant? Kanske inte första gången man lovar något sådant.
Nu har jag bestämt mig jag skall sluta käka asfalt och gå över till bacon och ägg

Nu har vi som sagt kommit en bit in i Januari och det närmsta eventet som står för dörren är MC Mässan på 2 hjul. Här om dagen damp det ner ett kuvert från Handelsbanken. Det visade sig att jag hade vunnit en entrebiljett till mc mässan samt entre till Joe Labero showen som man kör på Svenska Mässan samtidigt.

Jag är inte den som brukar vinna saker så jag blev både överraskad och glad. Mer om mässan kommer längre fram när vi närmar oss.

1 kommentar:

  1. grattis till vinsten o välkommen tebax i skrivar-lyan....
    ....åsså sist men ente minst...go' fortsättning.....

    //albin

    SvaraRadera