fredag 28 juni 2013

HojRock blomstrar

Medan det verkar gå utför för landets musikfestivaler så verkar HojRock i Västervik eller Gränsö om man skall vara petnoga öka antalet besökare i år också. Tittar man på deras sida så är redan mer än 2700 tältplatser bokade och biljettförsäljningen har redan slagit rekord. Många klubbar bokar plats på campen varje år.

Störst är YCC och Vulcan Riders som bokat 300 tältplatser var. På andra plats har i en  relativt ny klubb Victory Club Sweden med 100 tältplatser. Personligen har jag av olika anledningar aldrig varit på HojRock vilket är synd. Jag har nämligen inte hört annat än gott om detta arrangemang.

Sedan starten 1997 har antalet besökare hela tiden ökat. Förra året var det 14 000 som besökte träffen och det var 25 000 åskådare längs kortegevägen genom Västervik. Enligt arrangören har detta utvecklats till Nordens största hojevent. Förutom musik och uppträdande finns är mässa utställare av alla de slag. Här finns också hojutställning med priser i alla möjliga klasser.

I år går träffen av stapeln den 25-28 juli. Nytt för i år är att arrangören bjuder alla som tagit körkort i år på entrén. Det är bara att visa upp lappen och köra in. Sen kan du tälta och festa hela helgen. En i mitt tycke trevlig gest för att få in nykomlingarna i hojåkarkollektivet. För fullständig information kring träffen. kolla HojRocks hemsida. Klicka på länken.

HojRock

Ha en trevlig fredag och hoppas du kommer ut och får åka några mil i helgen det ser ut att bli hyggligt väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar