torsdag 27 februari 2014

Fler rykten om utvidgning och expansion i MC-branschen

För ett tag sedan blev det bekräftat att ProBike öppnar i Malmö i MC-Husets gamla lokaler i Malmö, men nu är det fler rykten om nyetablering som surrar.

Vincents Bikehop i Varberg har under senare år varit mycket expansiva på begagnatmarknaden. Man har sedan start utarbetat ett välfungerande koncept för MC-förmedling som varit mycket framgångsrikt. Man har på några år blivit en av de firmor i Sverige som säljer flest begagnade HD. Nu stoppar det inte här utan man handlar med all märken och man har också nyförsäljning.

De flesta kunder verkar nöjda och läser man kundernas kommentarer på "Rejta" ser man att de allra flesta kunderna är mycket nöjda både med sina köp och bemötandet från företaget. Vincents har nu börjat att försöka expandera. Nyligen öppnades en Vincents MC-Depot i Örebro.

Nu ryktas det att en liknande lösning är på gång för Malmö. Jag misstänker att man har för avsikt att samarbeta med någon redan existerande firma frågan är bara vilken? I vilket fall som helst tror jag att en firma som aktivt arbetar med MC-förmedling här nere i vårt sydvästra hörna skulle vara mycket välkommet. Här har funnits några mindre handlare som har försökt och MC-Huset gjorde en satsning på förmedling innan dom kursade.

Nu finns här ett tomrum att fylla och jag hoppas att någon tar chansen att göra det. Är det någon av er som läser som sitter inne på mer information så lämna gärna en komentar. Av Vincents hemsida verkar det som om det är på gång att öppna förutom i Malmö även i Göteborg, Jönköping, Sundsvall och Stockholm. Hur det blir med detta får framtiden utvisa men ja tror att Vincents har alla möjlighet att lyckas

Vincents BikeShop

Vincents MC_Depot Örebro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar