torsdag 23 januari 2014

Tillsammans kan vi göra skillnad

Inlägget jag skrev härom dagen som handlade om näthandel var tydligen en öm tå att trampa på. Det fick storspridning och det dräller fortfarande in besök. Antalet läsare av de inlägget närmar sig 2000

I helgen är det MC-mässa på Svenska Mässan i Göteborg. Skall du dit så kan du ju passa på att ta tillfället i akt och prata med de importörer och grossister som finns på plats.

Berätta för dom hur det förhåller sig. Berätta att du gärna beställer utomlands för att deras priser är för höga. Berätta att du är missnöjd med deras leveranstider. Berätta att du tycker att de måste ge landets handlare lägre priser så att de har möjlighet att sälja deras produkter på samma prisnivå som i övriga Europa. Händer det inget så kommer mc-handel döden att fortsätta.
Boss Hoss Större kan det knappast bli 5,7 liters V8

I sista änden är det vi konsumenter som blir drabbade när fler och fler mc-firmor får kasta in handduken. Resultatet blir dessutom att importörer och generalagenter inte heller får sålt något och hela branschen utarmas. Minskar antalet mc-firmor så blir det längre resor till verkstäder, svårare att få kvalificerad hjälp med det vi inte fixar själva.

Var med och gör skillnad! Skall du på MC mässan i helgen passa på att göra din röst hörd i generalagenterna och importörernas montrar så kan vi få dem att inse att något måste göras för att rädda svensk mc-handel. Bollen ligger hos dom inte hos handlarna som har det kämpigt ändå att få sin verksamhet att bära sig.

Besöker du ofta min blogg och gillar det jag skriver så surfa gärna in på min facebook sida och klicka på gilla knappen då får du alla mina uppdateringar direkt i ditt nyhetsflöde på facebook. Gillar du min blogg eller ifall du tycker att något jag skriver är läsvärt. Dela gärna bloggen via facebook eller andra sociala media. Ju fler läsare jag har ju roligare är det att skriva. Ta nu tjuren vid hornen och gör din röst hörd på mc-mässan i helgen tillsammans kan vi göra skillnad.

I Huvudet På Hojåkaren på Facebook

1 kommentar:

  1. Jag har arga meddelande på facebook om att det inte går att skriva kommentarer. Jag har tittat igenom mina inställningar och bloggen är helt öppen för att lämna kommentarer. Det är möjligt att det barit någon bugg hos Google. Jag har installerat ny version av google crome i mina datorer och hoppas att det skall fungera nu.

    //magnus

    SvaraRadera