lördag 19 april 2014

Ha en härlig hojåkarpåsk!

Långfredagen har vi lidit oss igenom och vi har kommit ut på den ljusa sidan igen. Vi står inför en helg vi kan fira med vänner och familj. Vårvädret verkar ha kommit så det finns alla möjligheter för att ta en och annan hojtur.

Motorcyklarna har börjat att rulla på vägarna igen. Igår var det många av mina hojkamrater som körde årets första rally. Motorcykelklubben Lille Mats MC brukar arrangera både vårens första och sista rally i Sydsverige. Trenden håller i sig och man var först ut i år också. Av bilderna jag sett på nätet verkade rallyt vara välbesökt även om vädret som någon påstod var "lite kyligt" Själv var jag på påsklunch hos goda vänner.

Från deras uteplats kunde man höra hur motorcyklarna drog förbi på riksväg 102 en bit bort. De var V-twin maskiner och radfyror i en aldrig sinande ström. Eftersom det bjöds på en och annan snaps till sillen så var hojåkning för egen del inte att tänka på. Det får bli en senare fråga i helgen. Idag blir det påsklunch hemma med familjen. Håller det fina vårvädret i sig planerar jag en tur till sydkusten på påskdagen. Då skall jag passa på att köra till Kåseberga och äta något gott på Ahls rökeri och titta efter ifall lärkorna har kommit.

Även en notorisk bloggare som jag behöver ibland lite paus. Därför kommer jag inte att posta några nya inlägg förrän på tisdag när vi är tillbaka i den vanliga lunken igen. Med detta så vill jag bara passa på att önska er alla en Riktigt Glad Påsk. Njut av ledigheten och påskmaten. Njut av umgänge och det fina vårvädret. Skall du ge dig ut och köra så ta det lugnt med påsksnapsarna dagen innan.

Är du inte i form så låt hojen stå. Skall du ut och köra motorcykel räcker det inte med att vara såpass nykter att man blåser grönt i alkometern man skall vara hyggligt utvilad och i form också. Ta det försiktigt och gasa lugnt. vi ses på tisdag.

3 kommentarer:

 1. Hej Magnus,
  Läser din blog med glädje regelbundet och önskar dig och din familj en glad påsk :-)
  /Anneli

  SvaraRadera
 2. Hej Magnus,
  Läser din blog med glädje regelbundet och önskar dig och din familj en glad påsk :-)
  /Anneli

  SvaraRadera
 3. Hej Magnus,
  Läser din blog med glädje regelbundet och önskar dig och din familj en glad påsk :-)
  /Anneli

  SvaraRadera