torsdag 7 maj 2015

Motorcykelns dag

Gårdagens blogg som handlade om att fästa blicken rätt för att utvecklas som motorcyklist fick stor spridning och många besök. Tusen tack till er som läst och delat. Många läsare gör ju att man blir lite extra sporrad att skriva mer. Idag handlar det on något helt annat som ni kanske märke redan i rubriken. På lördagen den 9:e maj är det nämligen Motorcykelns dag. Denna dag innebär att de flesta mc-handlarna runt om i landet håller extra öppet och anordnar diverse jippon och event.

Motorcykelns dag är ett arrangemang som påkallats av MC-RF Motorcykelbranchens riksförbund Kolla upp vad som händer hos din lokala handlare. Chansen är stor att det är något på gång i helgen. Hos landets MC-handlare laddas det upp med extrapriser, kaffe, varmkorv, demohojar, fyndvaror, ränterabatter med mera. På många ställen finns även MC-klubbar på plats för att hjälpa till och dessutom presentera sin egen verksamhet. Hos en del handlare arrangeras det även rallyn eller andra typer av mc-turer.

Passa på att kolla upp vad som händer hos din lokala mc-handlare. Det finns alla möjligheter att få träffa likasinnade, provköra hojar och kanske göra en bra affär och äntligen skaffa den där hojen du länge gått och drömt om.

Var det länge sedan du bytte hjälm? om svaret är jag så finns det alla möjligheter fynda i helgen. Tänk efter när skedde det senast? Man brukar säga att livslängden på en polycarbonat ( plast ) hjälm är tre år och för en glasfiberhjälm ungefär fem år. När det gäller din gamla hjälm så gör en hjälteinsats. Släng den i soporna, sälj den inte på blocket till någon inte bryr sig.
Den bästa medicinen för en förbrukad hjälm

Lite mer info kring motorcykelns dag hittar du här!

Gasa lugnt och "Support your local MC-Handlare"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar