torsdag 27 november 2014

Internet strul igen.

Nu strular min internetuppkoppling hemma igen. Tyvärr så innebär det att jag inte kommer att publicera några inlägg på bloggen tills detta är löst.
Enligt Tele2 skall det vara löst i början av nästa vecka. Jag återkommer i cyberrymden så fort jag kan. Om vi inte hörs innan så ha en trevlig helg vi ses nästa vecka.

//magnus

tisdag 25 november 2014

Brukar du fotografera på dina hojturer?

Tillhör du dom där som brukar ha med sig kameran när du är ute och kör? Själv är jag inte så bra som jag borde vara på det. Jag kanske får med mig kameran på var tredje tur.

Du som tar bilder, nu har du chansen att bli publicerad och dessutom vinna ett pris. SMC efterlyser en bild till omslaget på SMC-boken. Det går att skicka in bilder till och med den 18/12. Bilden skall vara högupplöst och av god kvalité för att kunna fungera i tryck. Allt om hur tävlingen går till. vad du kan vinna och hur du laddar upp bilden, hittar du på länken här. SMC-Boken Fototävling.

Kolla runt bland dina bilder kanske har du plåtat bilden som kommer att bli omslaget på SMC boken 2015. Det viktigaste är kanske inte priset du kan vinna det är väl snarare äran. Tänk att just din bild finns tryckt på lite fler än 70 000 böcker som kommer att skickas ut till landets SMC medlemmar. Visst vore det en häftig känsla. Ta nu chansen, kanske blir det just du som tagit bilden som blir den utvalda. Lycka till.