torsdag 11 december 2014

Handlarna bjuder till

Runt om i landet sker det olika  jul-jippon  hos MC-handlarna. Trevligt att det ordnas event både för gamla kunder och potentiella mc-köpare. Handlarna bjuder till lite samtidigt som de förhoppningsvis kan slå in en och annan julklapp som ger lite extra klirr i kassan.

I morgon på Lucia lördagen den 14/12 är det dags för Probike i Malmö att slå upp portarna och bjuda nya och gamla kunder på Julfrukost. Givet vis skall jag dit, inte bara för att det bjuds på mat utan grejen är att få träffa både nya och gamla vänner under lättsamma former. Det känns faktiskt kul att få en anledning att hänga en stund i MC-butiken trots att åkvädret lyser med sin frånvaro. SMHI har utfärdat stormvarning så antagligen kan vi vänta oss ösregn på tvären.

Oavsett så skall det bli kul att träffa lite folk, äta något gott och strosa runt lite i affären och se vad Probike har att erbjuda. Kul att det faktiskt öppnat en hojbutik i Malmö sedan MC-Huset blev tvungna att kasta in handduken. Det känns som om kunderna börjat att hitta till Probike och jag hoppas verkligen att detta på sikt skall kunna bli en butik att räkna med. Är du sugen på att anmäla dig så surfa in på Probikes event på facebook länken hittar du här. Probikes Julfrukost. Idag är det fredagen den 12/12. Traditionsenligt körs SKMC:s Luciakortege. Vi får innerligt hoppas att vädret inte blir så uselt som SMHI lovat. Storm och ösregn på tvären är inget vi hojåkare längtar efter. Har vi vädrets makter med oss kanske vi ses i kväll annars blir det kanske på Probike i morgon. Ha en trevlig helg i hörs i morgon.

1 kommentar: