torsdag 6 juni 2013

En vacker dag som den här.

Här lyser solen från klarblå himmel och det blåser inget. Det är en sån där dag som borde ägnas åt hojåkning på små smala vägar i den Svenska naturen. Bättre sätt att fira nationaldagen finns knappast. Tyvärr lär det inte bli så för mig idag.

VI hade studentfest för sonen i går så vi har annat att göra idag än att köra hoj. Det blir en del efterarbete när man haft trädgårdsfest för 60 personer. Det kan man kanske förbanna och tycka att det vore trevligare att rulla ut vägarna. Fast å andra sidan är jag glad och nöjd med gårdagen. Sonen fick en hejdundrande studentskiva med liveband och allt.

Det var hans dag igår och idag är det som sagt min och hustruns jobb att samla ihop spillrorna. Att få betala med att offra en dag på hojen känns inte som en så stor uppoffring. Jobbar vi på bra kan det kanske bli en kvällstur.

Du som skall ut och åka idag. Ta det lite extra försiktigt det finns säkert gott om bakfulla bilister på vägarna idag. Ha en underbar nationaldag. Ta en tur längs favoritvägarna det är i mitt tycke ett bättre alternativ till nationaldagsfirande än att vifta med flaggor och titta på gubbar och tanter som dansar folkdans i häradsdräkt. Ha det kalas  och gasa lugnt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar