måndag 6 maj 2013

Plötsligt blev det måndag igen

Ibland kan jag förbanna att dygnet bara har 24 timmar. Särskilt en helg som denna. Solen har skinit från klarblå himmel och temperaturen har tangerat 20 graders strecket. Detta till trots så har det inte blivit en meter hojåkning. Jag har varit inomhus nästan hela helgen. Jag har varit instängd i en studio och spelat in med mitt Blues Band. Utanför kunde man höra en och annan hoj och V8 bil mullra förbi. Det gjorde lite ont i själen men det är kanske de det skall göra när man skall leverera som blues gitarrist och sångare.


Studion låg  i Malmös utkant i närheten av rangerbangården. Från studiofönstret kunde man se hur godstågen rullade förbi. Det kändes på något sätt genuint och passande till musiken vi spelar. Inspelningarna har gått bra så nu väntar vi bara på att låtarna skall mixas och mastras innan vi kan börja skicka ut skivor till arrangörer, hojklubbar  musikfestivaler och bokningsbolag som skulle kunna vara intresserade av att boka in en spelning med oss.

Många av mina lokala hojpolare har däremot varit ute och kört igår arrangerade HOG Malmoe sitt årligen återkommande välgörenhetsrally. Årets deltagarantal var 251 personer som samlade ihop 51 516kr som i år donerades till Barndiabetesfondens Lokalförening i Skåne.

Bra gjort av er som ställde upp för ett behjärtansvärt ändamål En eloge till HOG Malmoe Chapter som varje år kör detta välgörenhetsrally. Det brukar oftast vara mycket välordnat och trevligt. Är du sugen på att komma ut och åka så håll koll i SMC boken där finns de flesta av landets rallyn inskrivna.,

Ha en underbar måndag. Snart är det helg igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar